Een archeologische food en beer pairing met producten van hier en nu.

In de Week van de Smaak schakelt Abdijmuseum Ten Duinen de hulp in van foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh, Hotelschool Ter Duinen en Huisbrouwerij Sint-Idesbald! Foodarcheoloog Van Vaerenbergh graaft naar oude smaken uit de tijd van de Duinenabdij en brengt ze terug tot leven met lokale producten en delicatessen waar een eeuwenoud verhaal achter schuilt. Een unieke ervaring waarbij je van hapjes proeft in combinatie met het Abdijbier St.-Idesbald. De foodarcheoloog geeft je uitleg als foodsommelier/storyteller terwijl je proeft. Een co-creatie met de Huisbrouwerij St.-Idesbald en Hotelschool Ter Duinen!

Praktisch:

  • Op woensdag 24 november om 19.30 uur.
  • Duur: 1,5 uur.
  • Op locatie in Huisbrouwerij Sint-Idesbald: Ten Bogaerdelaan 12b in Koksijde
  • Degustatie met hapjes: geen maaltijd.
  • Reserveer hieronder een plaatsje
  • Covid Safe Ticket en mondmasker verplicht (eens je zit aan tafel, kan het mondmasker uit)

Reserveer hier je ticket(s)