AVONDPROGRAMMA 19u-23u

Gwendolyn Snowdon 19.00 - 20.00 uur

Samen met haar band neemt deze nachtegaal met Engelse, Ierse en Nederlandse roots je mee op een muzikale reis door West-Europa met ballades en instrumenten uit vervlogen tijden.

Sunfire 20.45 -22.00 uur

Folk meets ‘the Old West’. Rauwe vocals, gitaren, viool, banjo, energieke ritmes en melodieën geïnspireerd door good ol’ American Folk, Country en Blues. Dit is precies wat je kunt verwachten van Sunfire. Dit muzikale gezelschap uit de lage Landen heeft een ijzersterke reputatie, en heeft al op vele bekende Folk festivals gespeeld. Sunfire reist voor het eerst af naar België voor een optreden, en Feest in de Abdij heeft de primeur. 

Vuurshow 'De Schoverik' door Circus Paljasso 22.00 - 22.30 uur

Met vuuract ‘De Schoverik’ zorgt een kompaan van Circus Paljasso voor warme en spectaculaire afsluiter in middeleeuwse stijl.

Sunfire - Jordan (Official Video)

Gwendolyn Snowdon @ Midwinter fair 2016

Ook interessant

Opgraven is een kunst. Een archeoloog tekent hier de sporen in. Elk archeologisch spoor dient netjes ingemeten en ingetekend te worden op plan. (Foto Monument Vandekerckhove nv)

Op de terreinen van Koksijde Golf ter Hille werden tussen 2008 en 2012 grootschalige opgravingen verricht. Dit gebeurde in fases. De uitvoering van het onderzoek en het schrijven van het archeologisch rapport is ondertussen afgerond. De resultaten zijn bijzonder verrassend!

Detail affiche 'Bouwen voor de eeuwigheid
Nieuws

Achter de schermen werken we al een tijdje hard aan een nieuwe expo. Heel veel geven we nog niet prijs, maar we delen alvast de titel 'Bouwen voor de eeuwigheid', de affiche en enkele hoogtepunten mee! Deze expo over de bouwgeschiedenis van de abdij opent voor het grote publiek op 22 juni en zal lopen tot 5 januari.

NAVIGO - Nationaal Visserijmuseum en Abdijmuseum Ten Duinen behalen het Q-label!
Nieuws

Het Abdijmuseum Ten Duinen en het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum behalen beiden het Q-label! Dat is een kwaliteitslabel dat Westtoer uitreikt. Het bevestigt dat beide musea inzetten op kwalitatieve dienstverlening. En dit niet alleen museaal, maar zeker ook toeristisch!