Expo 'Cabin Art'

Op het strand van Sint-Idesbald zijn meer dan 30 strandcabines het canvas voor de openluchttentoonstelling Cabin Art. Heel uiteenlopende kunststijlen verrassen je tijdens een dijk van een wandeling op de zeedijk. Het thema van deze editie is… ‘Bouwen voor de eeuwigheid’! De vrije interpretatie ervan zorgde voor een grote verscheidenheid aan werken. De organisatie van de 11de editie is in handen van de gemeentelijke dienst Cultuur en Erfgoed i.s.m. Rodeo en Baldus Beach. Kies je favoriete strandcabine uit maak kans op een geschenkenpakket!

De deelnemende kunstenaars: Wail Albadri, Marc Baddé, Willy Baeyens, Pim Catry, Sandra Claeys , Filip Coertjens, Annemie Debelder, Erik Demey, Michel Dievart , Véronique Gillis-Cuvelier, Johan Govaerts, Frie Hardeman, Jef Hoornaert, Bernardine Huvaere, Lut Lambrecht, Anoek Leunis, Luc Leye, Michael Marek, Justine Morlion, Tanya Nys, Danny Plouvier, Gloria Romberg, Anke Rymenams, Marissa van Mouik en Kjel, Nele Santy, Senavon Kokou, Ingrid Sepelie , Saskia Steeno, Veronique Van Nieuwenhove, Jean-Marie Vandaele, Ilse Vanderbeken, Veerle Verbeke, Luc Verschuere, Pim Willems-Geurts, Michel Wybouw, WZC Dunecluze.

Wanneer:
za 11 mei 2019 tot zo 15 september 2019

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!