Gezinsboekje 'Bouwen voor de eeuwigheid'

Bouwmeester Lambrecht gidst gezinnen doorheen de tentoonstelling! Aan de hand van leuke opdrachtjes leer je op een speelse manier bij over de bouw van de Duinenabdij. Eens je de kleuren van de verschillende LEGO® blokjes verzameld hebt, maak je kans op een leuke prijs. Dé manier om bij te leren over alle thema's van de expo, op maat van je gezin.

Dit boekje werd gemaakt in samenwerking met de Westhoekacademie van Koksijde en Poëziecentrum. Met illustraties van Wail Albadry.

Praktisch:

  • Doelgroep: 8-12 jaar. Dit boekje is mits begeleiding van een (groot)ouder geschikt voor kleuters en 6-7-jarigen.
  • Te verkrijgen aan het onthaal van het Abdijmuseum. 
  • € 1 of Gratis bij aankoop van een familieticket
Wanneer:
za 22 juni 2019 tot zo 5 januari 2020

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!