Koksijde bouwt met LEGO® blokjes

Het schaalmodel van de Duinenabdij in LEGO® blokjes is één van de absolute blikvangers in de expo van het Abdijmuseum. Maar er is meer LEGO®
te ontdekken in Koksijde… Véél meer! Dankzij de samenwerking met de LEGO® bouwers van Amazings!

Speelparadijs in cc CasinoKoksijde

Wandel binnen in de wondere wereld van het LEGO® blokje met meer dan 800 m² speelplezier, kunst en humor met tienduizenden LEGO® stenen! Waan jezelf een echte architect en ga aan de slag met LEGO® blokjes. Voor de kleinsten is er een aparte DUPLO®-zone.

Make & takes

Ben je op zoek naar een exclusief aandenken van Koksijde? Amazings stelde verschillende tafereeltjes in LEGO® blokjes samen op maat van onze badplaats. De golfer, het strand, de garnaalvisser te paard, de surfer … worden zeker en vast collectorsitems. Verzamel ze allemaal!

Praktisch:

KRASLOTENACTIE!
Krijg bij de deelnemende Koksijdse handelaars een kraslot bij je aankoop en maak kans op gratis tickets voor het evenement ‘Koksijde bouwt met LEGO® blokjes’ of de expo ‘Bouwen voor de eeuwigheid’! In samenwerking met de handelaars van Koksijde – Oostduinkerke – Sint-Idesbald.

EXTRA:
In galerie Welnis in Oostduinkerke brengt Amazings de zee naar binnen met het werk ‘De Meeuwen’. Met 48.000 LEGO® blokjes is dit een typisch Amazings-kunstwerk dat 2D en 3D combineert.

Wanneer:
vr 12 juli 2019 tot zo 25 augustus 2019

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!