Museum open, maar abdijsite tijdelijk gesloten door stormschade

Op maandagavond 14 oktober werd ook Koksijde geteisterd door een zware storm. In de directe omgeving van het museum sneuvelden verschillende bomen. Ook op de abdijsite. Gelukkig gaat het enkel om materiële schade. Momenteel is er hierdoor wel geen doorgang mogelijk van het museum naar de ruïnes en blijft de abdijsite voor onbepaalde tijd niet toegankelijk voor onze bezoekers. 

Het museum, alsook de Virtual Reality beleving, blijven uiteraard wel toegankelijk. We houden jullie op de hoogte wanneer de site terug geopend wordt via deze website en via onze sociale media kanalen.

Het pad tussen het museum en de abdijsite is momenteel versperd door omgevallen bomen na de storm van 14 oktober. (c) Luchtbeeld Politie Westkust
Het pad tussen het museum en de abdijsite is momenteel versperd door omgevallen bomen na de storm van 14 oktober. (c) Luchtbeeld Politie Westkust

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!