Museumcafé open in juli & augustus

Zalig! Genieten van een St.-Idesbaldbiertje of een lekkere koffie op het terras van het museumcafé 'De Gasterie', en dat terwijl je het beste zicht hebt op de ruïnes van de vroegere Duinenabdij!  In de zomervakantie is het café elkens open tussen 10.30 en 17.30 uur, behalve op maandag. Op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 14.00 en 17.30 uur. Bekijk onze openingstijden hier. 

Niet enkel onze museumbezoekers kunnen meegenieten, maar iedereen! Want een bezoek aan de abdijsite is gratis tijdens de openingsuren van het museum. Je kan het café/de abdijsite ook betreden via het park. Op zes avonden in juli en augustus is het café ook 's avonds open tijdens de muzikale Abdijavonden. Welkom!

Gasterie terras
Gasterie terras

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!