Toen de dieren nog spraken

Topvertellers uit alle windstreken van ons landje zakken af naar het Abdijmuseum om je te verwarmen met spannende verhalen. Het thema ‘Bouwen voor de eeuwigheid’ is nooit ver weg! Alle vertellers verdienden al hun strepen op nationale en internationale vertelfestivals. Na het laatste verhaal is het verzamelen geblazen in het museumcafé waar een liveband voor sfeer zorgt!

Abdijmuseum Ten Duinen
Ticket -en programma-info volgt op deze website

Wanneer:
za 28 december 2019 14:00

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!