Traag is ook mooi: met de huifkar langs natuur, kunst en geschiedenis

Op vrijdag 6 april slaan de dienst Cultuur & Erfgoed én het Abdijmuseum de handen in elkaar om je iets uniek aan te bieden! Je krijgt de kans om het Abdijmuseum Ten Duinen en het Kunstencentrum Ten Bogaerde op één namiddag te bezoeken!

De groep verzamelt om 13.30 uur aan het onthaalgebouw van het Abdijmuseum Ten Duinen (Castel Fiertel, Koninklijke Prinslaan 2). Meteen daarna vertrekt de huifkar richting het Kunstencentrum Ten Bogaerde. Tijdens de huifkartocht is het genieten geblazen van het specifieke, beschermde landschap – de duin-polderovergang – rond Ten Bogaerde. De gids zorgt voor de nodige toelichting. Eenmaal aangekomen in het Kunstencentrum, staat onder meer een bezoek aan de George Grardzaal op het programma. Aansluitend vertrekt de huifkar opnieuw naar het Abdijmuseum Ten Duinen waar een bezoek staat gepland aan de archeologische site. Ten slotte biedt het museumteam iedereen een drankje aan in de Gasterie!

Prijs: 10 euro p.p. (huifkartocht, toegangstickets, gidsbeurten en drankje inbegrepen, gratis voor kinderen t.e.m. 12 jaar) – reservaties enkel via: abdijmuseum@koksijde.be – 058 53 39 50
Telefoon: 
058 53 39 50
Wanneer:
vr 6 april 2018 13:30
(c) Michel Maes Fotografie