Vanaf 4 juli: Virtual Reality, museumshop & museumcafé terug open!

Goed nieuws, want vanaf zaterdag 4 juli kan je opnieuw de Virtual Reality 'Ten Duinen @ 1490'  beleven! Niet alleen dat, maar ook de museumshop opent terug, alsook het museumcafé 'De Gasterie'. Zowel de shop als het museumcafé zijn open tijdens de openingsuren van het museum. 

Het is belangrijk dat je bij de Virtual Reality beleving ook online eerst een ticket boekt. Het museum doet ook hier er alles aan om het voor jou zo veilig mogelijk te maken. Meer info vind je op de online reservatiepagina.

Het museumcafé 'De Gasterie' is enkel toegankelijk via de hoofdingang, voor bezoekers van de abdijsite en het museum die vooraf een ticket reserveerden. Het café opent om 14 uur en sluit om 18 uur, net zoals de openingsuren van het museum. De laatste consumpties worden opgenomen om 17.15 uur.

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!