Een toegankelijke workshop voor families met kinderen van alle leeftijden i.s.m. Westhoek Academie Koksijde

Klaar om één van dé eyecatchers van Koksijde te knutselen? We starten de activiteit meteen aan de molen zelf. Dit is onze kans om die dichterbij te zien of te voelen! We gaan deze keer niet binnen, want er volgt nog een heuse workshop in één van de museumruimtes vlakbij. Isabelle Soete van de Westhoek Academie Koksijde (WAK) laat ons met materialen werken zoals houten stokjes, klei, verf en lijmpistolen! 

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, ook de jongste knutseltalentjes. Begeleiding van minstens één volwassene is een must. Dit is een inclusieve familieworkshop in het kader van Krokuskriebels (De Gezinsbond).  

Toegankelijkheid: de molenberg is toegankelijk voor rolstoelen maar deze is stijl (!) Hulp van een begeleider is daarbij handig en veilig. Het museumpersoneel helpt ook graag waar nodig: laat het ons weten en wij voorzien extra spierkracht.

Tussen het molengedeelte en de workshop zelf is er even een korte wandeling. De workshopruimte zelf is makkelijk toegankelijk met een rolstoel Er wordt gewerkt met materialen die heel tactiel zijn. Bij de molen zelf kan men ook voelen aan de wieken, de molenblokken, de trap, ... dus ook wie een visuele beperking heeft, kan hieraan meedoen. Er is geen tolk voor doven en slechthorenden aanwezig.

VOLZET

Prijzen leden gezinsbond:    

  • 5 euro voor volwassenen.
  • 2 euro voor jongeren van 15 tot 18 jaar.
  • gratis voor kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar.

Prijzen niet-leden gezinsbond:

  • 7 euro voor volwassenen.
  • 5 euro voor kinderen en jongeren van 7 t.e.m. 18 jaar.
  • 2 euro voor kinderen t.e.m. 6 jaar.

Gratis voor een begeleider van een persoon met een beperking.

Reservatie via onderstaande link. Maximum 25 deelnemers.

Meer info over Krokuskriebels: www.krokuskriebels.be

Tickets reserveren is niet meer mogelijk (VOLZET)