Vlak naast de abdijruïne schuilt het gezellige park van Koksijde. Deze zomer kan je er op verschillende donderdagen tussen 14 en 19 uur de gezelligheid opzoeken. Er is een bar geopend én er zijn fijne gratis activiteiten die telkens starten bij de Pop-up bar.

Bar open tussen 14 en 19 uur met om 14 uur een gegidste wandeling op de abdijsite van Ten Duinen en om 17 uur een optreden van Saxilicous: een saxofoonkwartet uit de streek!

Bar open tussen 14 en 19 uur met om 14 uur een gegidste wandeling 'Met Renata naar het Wonderwoudje' en om 17 uur een optreden van Johnny & The Sparks: rock 'n roll is back to stay!

Bar open tussen 14 en 19 uur met om 14 uur een gegidste wandeling 'Met Renata naar het Wonderwoudje' en om 17 uur een optreden van Korrigan: een lokale folksensatie!

Bar open tussen 14 en 19 uur met om 14 uur een gegidste wandeling 'Met Renata naar het Wonderwoudje' en om 17 uur een optreden van Ambrazar: eigenzinnige Brugse knapen met een voorliefde voor folkmuziek!

Bar open tussen 14 en 19 uur met om 14 uur een gegidste wandeling 'Met Renata naar het Wonderwoudje' en om 17 uur een optreden van The Almost Swinging Jazz Band: een authentieke dixielandband!