Op dit klein maar uiterst charmant circus- en theaterfestival op de historische site van Abdijmuseum Ten Duinen kan je met één all-in ticket genieten van drie topvoorstellingen voor jong en oud. Tussendoor kan je het museum gratis bezoeken, of bestel je een drankje in museumcafé ‘De Gasterie’.

Grasshoppers - Circus Katoen

In de voorstelling Grasshoppers van Circus Katoen is de hoofdrol weggelegd voor een grasmat. In het begin wordt de grasmat door de 2 acrobaten uiterst liefdevol behandeld. Maar geleidelijk aan verdwijnt het respect voor dit stukje natuur en dient het louter nog tot vermaak en de nodige acrobatische huzarenstukjes. 

Stok Paard Prins - 4Hoog

Tromgeroffel! Klaroengeschal! Heldhaftige gevechten! Gigantische kastelen! Prinsessen wakker kussen! Romantiek! Welkom in de zoete dromen van Stok Paard Prins, een sprookjesachtige voorstelling van jeugdtheater 4Hoog. Over zoeken naar liefde en die vinden op een plek waar je het echt niet had verwacht.

League & Legend - 15Feet6

Geen echt gras in League & Legend maar wel een ronde kunstgrasmat waarop de drie performers van 15Feet6, gewapend met polsstokken en tape, de strijd met elkaar en het publiek aangaan. Zowat elke sport komt in sneltreinvaart voorbij, inclusief schwalbes, gele en rode kaarten. Een knotsgekke voorstelling met adembenemende stunts.

Praktisch:

  • Een activiteit van cc CasinoKoksijde i.s.m. Abdijmuseum Ten Duinen
  • Wanneer? Zaterdag 1 oktober om 14 uur.
  • Voor alle leeftijden vanaf 5 jaar.
  • Tickets zijn all-in (drie voorstellingen inbegrepen)
  • Prijzen : € 15 (basis) / € 10 (-13 j.)
Video
Video
Video