In het Vanneuvillehuis maken we het extra gezellig met de ‘Matinee bij Walter’ sessies op donderdagen in de schoolvakanties. Met een knipoog naar wijlen Walter Vilain: de Koksijdse kunstenaar die er jaren zijn atelier had. Kom luisteren naar een intiem muzikaal optreden, midden in de duinen. 

Ooit al een muzikant aan het werk gezien die muziek maakt met o.a. schelpen en zelfgemaakte instrumenten? Op donderdag 14 juli om 11 uur in het Vanneuvillehuis. Reserveer hier je gratis tickets.

Koksijdenaar Tim Duyck bouwt prachtige gitaren onder zijn eigen naam. Voor deze gelegenheid nodigt hij professioneel klassiek gitarist Iben Naessens uit om op zijn gitaren te spelen. Op donderdag 28 juli om 11 uur in het Vanneuvillehuis. Reserveer hier je gratis tickets.

Twee jonge getalenteerde muzikanten met een passie voor muziek in al haar vormen! Virtuoos accordeonist Leander Vertriest en gitarist/zanger Djalt Baculalay komen naar het Vanneuvillehuis! Op donderdag 14 juli om 11 uur. Reserveer hier je gratis tickets.

Belladonna uit Koksijde brengt vierstemmige nummers met zes tot tien vrouwenstemmen! Op donderdag 11 augustus om 11 uur in het Vanneuvillehuis. Reserveer hier je gratis tickets.

Filmische pianomuziek met prachtige beeldprojectie. Tom Kristiaan brengt zijn eigen dromerige pianocomposities in het Vanneuvillehuis! Op donderdag 18 augustus om 11 uur in het Vanneuvillehuis. Reserveer hier je gratis tickets.

Terwijl Mattias Devriendt piano speelt, kom jij tot rust in een strandstoel of op een ligmatje. Ogen toe doen en genieten maar! Op donderdag 25 augustus om 11 uur in het Vanneuvillehuis. Reserveer hier je gratis tickets.