Speur door onze museumbibliotheek

Museumbibliotheek Ten Duinen
Museumbibliotheek Ten Duinen
De dienstbibliotheek van het Abdijmuseum is een stille groeier. Naast de aanwinsten door lopende abonnementen, breidt ook de boekencollectie langzaam uit. 

Cisterciensia, streekgeschiedenis en (monastieke) archeologie zijn de belangrijke groeipolen. Deze (en de andere) titels zijn door iedereen raadpleegbaar. De boeken worden niet uitgeleend, maar kan je dus wel raadplegen in de bibliotheek zelf.

 


De dienstbibliotheek van het Abdijmuseum is voor het publiek toegankelijk. Neem al eens een kijkje online om te kijken of we hetgeen hebben wat je zoekt! En maak een telefonische afspraak met bibliothecaris Natascha Nowé via 058 53 39 55 of natascha.nowe@koksijde.be

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!