(c) Wail Albadry - Abdijmuseum Ten Duinen

Tekenaar Wail Albadry blikt terug op expo 'Bouwen voor de eeuwigheid'

Expo

Terugblik op de expo 'Bouwen voor de eeuwigheid' (2019)

Medewerker en tekenaar bij het Abdijmuseum Wail Albadry blikt terug op de succesvolle expo 'Bouwen voor de eeuwigheid' die in 2019 liep en de bouw van de Duinenabdij in kaart bracht.

Een hele grote dank gaat uit naar alle bruikleengevers: MAS (Museum aan de Stroom), Centrum Agrarische Geschiedenis, Bibliotheek Grootseminarie Brugge, Stadsarchief Brugge, Algemeen Rijksarchief Gent, het stadsarchief Veurne & het MOT!

Bedankt ook kunstenaar Rob Buelens voor het tentoonstellen van zijn kunstwerken! En Amazings dat een huzarenwerk verwezenlijkte door de Abdij te vereeuwigen in LEGO(R)-blokjes!

Geplaatst door Abdijmuseum Ten Duinen

Ook interessant

waterspuwertje
Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek een van de leukste stukjes uit onze collectie in dit filmpje!

Michelangelo. Het banket der verdoemden van auteur Didier Convard, scenarist Eric Adam en tekenaar Thibaud de Rochebrune.
museumbibliotheek

Op zoek naar iets anders dan de zoveelste serie op tv of de blockbuster die keer op keer opnieuw wordt uitgezonden? Waarom niet eens een beeldverhaal proberen? Het aanbod is groot en divers, zeker van historisch geïnspireerde verhalen.

Collectie

Het museum is nog steeds gesloten, maar we brengen onze collectie digitaal tot in jouw kot! Ontdek onze mysterieuze 'Greenman' in dit filmpje!